last data update: 2011/10/18, 06:15

Website loading time

during the test: 2.01 s

cable connection (average): 2.08 s

DSL connection (average): 2.14 s

modem (average): 5.67 s

HTTP headers

Information about DNS servers

ekonomia-ks.comA212.112.245.176IN38400
ekonomia-ks.comSOARefresh-ks.comadmin.Refresh-ks.com129709314910800 3600 604800 38400 IN 38400
ekonomia-ks.comMX0ASPMX.L.GOOGLE.comIN38400
ekonomia-ks.comMX5ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.comIN38400
ekonomia-ks.comMX5ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.comIN38400
ekonomia-ks.comMX10ASPMX2.GOOGLEMAIL.comIN38400
ekonomia-ks.comMX10ASPMX3.GOOGLEMAIL.comIN38400
ekonomia-ks.comNSRefresh-ks.comIN38400

Received from the first DNS server

Request to the server "ekonomia-ks.com"
You used the following DNS server:
DNS Name: Refresh-ks.com
DNS Server Address: 212.112.245.176#53
DNS server aliases:

HEADER opcode: REQUEST, status: NOERROR, id: 21474
flag: qr aa rd ra REQUEST: 1, ANSWER: 8, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

REQUEST SECTION:
ekonomia-ks.com. IN ANY

ANSWER SECTION:
ekonomia-ks.com. 38400 IN MX 10 ASPMX2.GOOGLEMAIL.com.
ekonomia-ks.com. 38400 IN MX 10 ASPMX3.GOOGLEMAIL.com.
ekonomia-ks.com. 38400 IN MX 0 ASPMX.L.GOOGLE.com.
ekonomia-ks.com. 38400 IN MX 5 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.com.
ekonomia-ks.com. 38400 IN MX 5 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.com.
ekonomia-ks.com. 38400 IN SOA Refresh-ks.com. admin.Refresh-ks.com. 1297093149 10800 3600 604800 38400
ekonomia-ks.com. 38400 IN NS Refresh-ks.com.
ekonomia-ks.com. 38400 IN A 212.112.245.176

SECTION NOTES:
Refresh-ks.com. 38400 IN A 212.112.245.176

Received 262 bytes from address 212.112.245.176#53 in 98 ms

Received from the second DNS server

Request to the server "ekonomia-ks.com"
Received 33 bytes from address 83.167.246.183#53 in 100 ms
Request to the server "ekonomia-ks.com"
You used the following DNS server:
DNS Name: ns3.ha-vel.com
DNS Server Address: 83.167.246.183#53
DNS server aliases:

Host ekonomia-ks.com not found: 5(REFUSED)
Received 33 bytes from address 83.167.246.183#53 in 97 ms

Subdomains (the first 50)

Typos (misspells)

wkonomia-ks.com
skonomia-ks.com
dkonomia-ks.com
rkonomia-ks.com
4konomia-ks.com
3konomia-ks.com
ejonomia-ks.com
emonomia-ks.com
elonomia-ks.com
eoonomia-ks.com
eionomia-ks.com
ekinomia-ks.com
ekknomia-ks.com
eklnomia-ks.com
ekpnomia-ks.com
ek0nomia-ks.com
ek9nomia-ks.com
ekobomia-ks.com
ekomomia-ks.com
ekojomia-ks.com
ekohomia-ks.com
ekonimia-ks.com
ekonkmia-ks.com
ekonlmia-ks.com
ekonpmia-ks.com
ekon0mia-ks.com
ekon9mia-ks.com
ekononia-ks.com
ekonokia-ks.com
ekonojia-ks.com
ekonomua-ks.com
ekonomja-ks.com
ekonomka-ks.com
ekonomoa-ks.com
ekonom9a-ks.com
ekonom8a-ks.com
ekonomiz-ks.com
ekonomis-ks.com
ekonomiw-ks.com
ekonomiq-ks.com
ekonomia0ks.com
ekonomiapks.com
ekonomia-js.com
ekonomia-ms.com
ekonomia-ls.com
ekonomia-os.com
ekonomia-is.com
ekonomia-ka.com
ekonomia-kz.com
ekonomia-kx.com
ekonomia-kd.com
ekonomia-ke.com
ekonomia-kw.com
konomia-ks.com
eonomia-ks.com
eknomia-ks.com
ekoomia-ks.com
ekonmia-ks.com
ekonoia-ks.com
ekonoma-ks.com
ekonomi-ks.com
ekonomiaks.com
ekonomia-s.com
ekonomia-k.com
keonomia-ks.com
eoknomia-ks.com
eknoomia-ks.com
ekoonmia-ks.com
ekonmoia-ks.com
ekonoima-ks.com
ekonomai-ks.com
ekonomi-aks.com
ekonomiak-s.com
ekonomia-sk.com
eekonomia-ks.com
ekkonomia-ks.com
ekoonomia-ks.com
ekonnomia-ks.com
ekonoomia-ks.com
ekonommia-ks.com
ekonomiia-ks.com
ekonomiaa-ks.com
ekonomia--ks.com
ekonomia-kks.com
ekonomia-kss.com

Location

IP: 212.112.245.176

continent: EU, country: Germany (DEU), city: N├╝rnberg

Website value

rank in the traffic statistics:

There is not enough data to estimate website value.

Basic information

website build using CSS

code weight: 25.6 KB

text per all code ratio: 37 %

title: Agjencia e Lajmeve - Ekonomia

description:

keywords:

encoding: ISO-8859-1

language: en

Website code analysis

one word phrases repeated minimum three times

two word phrases repeated minimum three times

three word phrases repeated minimum three times

B tags

U tags

I tags

images

file namealternative text

headers

H1

Shpallje / Publikime

Ballina

Ekonomi

Ndërkombëtare

Show Biz

Teknologji

H2

Politikë

Shkelësit e Kushtetutës nuk duhet të kandidojnë për President

Siguri

KFOR-i fillon operacionin e konvojit për furnizim

Shëndetësi

Agani dhe Brieger bisedojnë për bashkëpunimin në shëndetësi

MASHT dhe KE thellojnë bashkëpunimin në arsim

Rriten masat e sigurisë në Institucionet Korrektuese të Kosovës

Vlerësohet lartë mbështetja e SHBA-ve për bujqësinë e Kosovës

Partneriteti publiko-privat, i domosdoshëm në vend

Lajme tjera nga Ekonomia

Tadiç: Serbia nuk do të heqë dorë nga interesat në Kosovë

Lajmet tjera Ndërkombëtare

Beyonce kërcen e këndon për dashurinë

Shiten 4 milion iPhone 4S

Industri

Tregti

Energjetikë

Telekomunikacion

Sport

Bujqësi

Opinion

H3

Politikë

Shkelësit e Kushtetutës nuk duhet të kandidojnë për President

Siguri

KFOR-i fillon operacionin e konvojit për furnizim

Shëndetësi

Agani dhe Brieger bisedojnë për bashkëpunimin në shëndetësi

MASHT dhe KE thellojnë bashkëpunimin në arsim

Rriten masat e sigurisë në Institucionet Korrektuese të Kosovës

Vlerësohet lartë mbështetja e SHBA-ve për bujqësinë e Kosovës

Partneriteti publiko-privat, i domosdoshëm në vend

Lajme tjera nga Ekonomia

Tadiç: Serbia nuk do të heqë dorë nga interesat në Kosovë

Lajmet tjera Ndërkombëtare

Beyonce kërcen e këndon për dashurinë

Shiten 4 milion iPhone 4S

Industri

Tregti

Energjetikë

Telekomunikacion

Sport

Bujqësi

Opinion

H4

H5

H6

internal links

addressanchor text
Ballina
Ekonomi
Tregti
Industri
Energjetik
Telekomunikacion
Bujq
Turiz
KFOR-i fillon operacionin e konvojit p
Shkel
MASHT dhe KE thellojn
Rriten masat e siguris
Vler
MASHT angazhohet n
Shqip
English
Politik
Siguri
Nd
Sh
Arsim
Opinion
Teknologji
Show Biz
Sport
Kalendari
Informata
Shpallje / Publikime
Shkel
KFOR-i fillon operacionin e konvojit p
Agani dhe Brieger bisedojn
img
KFOR-i fillon operacionin e konvojit p
Lexo
img
Shkel
Lexo
img
MASHT dhe KE thellojn
Lexo
img
Rriten masat e siguris
Lexo
img
Vler
Lexo
KFOR-i fillon operacionin e konvojit p
Shkel
MASHT dhe KE thellojn
Rriten masat e siguris
Vler
MASHT angazhohet n
Kryeministri Tha
KEK-u fillon shky
Barrikadat n
Partneriteti publiko-privat, i domosdosh
Qosja: LDK e VV le t
Sindikalist
Ministri Petrovi
KFOR-i sot pritet t
Wall Street Journal: Pazari p
Tadi
Asociacioni i Arkitekt
Kapet nj
img
Prishtin
Asociacioni i Arkitekt
Greqi, shtohen edhe 109 mij
img
Prishtin
Danimarka, vendi m
Ban k
Beyonce k
Lexo
Filmi “The Ides of March” trajton shoq
Gati filmi i ri i Johnny Depp
Beyonce rishfaqet me beben e saj
Shiten 4 milion iPhone 4S
Lexo
Microsoft zyrtarizon blerjen e Skype
Google p
iPad zot
SHBA: Sh
BMW zbulon versionin e ri t
BMW konfirmon se do t
OPEK,
Kina partneri m
Kin
KEK-u fillon shky
KEK-u p
Greqia projekt p
Sindikalist
D
Mujota inspektoi punimet n
Milani shum
PSG, Beckham marr
500 milion
Messi padyshim m
Reali, klubi m
Vler
P
Ministri Stavileci ka udh
Pestova p
Mir
Kuku p
Edhe nj
Migjeni p
Dimensionet e siguris
Urbanizmi dhe ndryshimet klimatike n

external links

addressanchor text
img
Refresh