last data update: 2011/10/14, 01:12

Website loading time

during the test: 0.26 s

cable connection (average): 0.43 s

DSL connection (average): 0.61 s

modem (average): 9.74 s

HTTP headers

Information about DNS servers

zeri.infoMX5mail.zeri.infoIN43200
zeri.infoA205.186.131.68IN43200
zeri.infoSOAns1.ipko.orgroot.ipko.org201103070910800 3600 604800 86400 IN 43200
zeri.infoNSns2.ipko.netIN43200
zeri.infoNSns1.ipko.orgIN43200

Received from the first DNS server

Request to the server "zeri.info"
You used the following DNS server:
DNS Name: ns2.ipko.net
DNS Server Address: 80.80.160.9#53
DNS server aliases:

HEADER opcode: REQUEST, status: NOERROR, id: 34469
flag: qr aa rd REQUEST: 1, ANSWER: 5, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 2

REQUEST SECTION:
zeri.info. IN ANY

ANSWER SECTION:
zeri.info. 86400 IN SOA ns1.ipko.org. root.ipko.org. 2011030709 10800 3600 604800 86400
zeri.info. 86400 IN NS ns1.ipko.org.
zeri.info. 86400 IN NS ns2.ipko.net.
zeri.info. 86400 IN A 205.186.131.68
zeri.info. 86400 IN MX 5 mail.zeri.info.

SECTION NOTES:
ns2.ipko.net. 10800 IN A 80.80.160.9
mail.zeri.info. 86400 IN A 80.80.166.2

Received 189 bytes from address 80.80.160.9#53 in 129 ms

Received from the second DNS server

Subdomains (the first 50)

Typos (misspells)

xeri.info
seri.info
aeri.info
zwri.info
zsri.info
zdri.info
zrri.info
z4ri.info
z3ri.info
zeei.info
zedi.info
zefi.info
zeti.info
ze5i.info
ze4i.info
zeru.info
zerj.info
zerk.info
zero.info
zer9.info
zer8.info
eri.info
zri.info
zei.info
zer.info
ezri.info
zrei.info
zeir.info
zzeri.info
zeeri.info
zerri.info
zerii.info

Location

IP: 205.186.131.68

continent: NA, country: United States (USA), city: Culver City

Website value

rank in the traffic statistics: 53 072

page wievs - daily average: 3 523

page views - monthly average: 105 678

visitors - daily average during last 30 days: 630

visitors during last 30 days: 18 888

estimated daily income from ads: 85 USD

estimated monthly income from ads: 2 550 USD

estimated website value: 77 090 USD

Basic information

website build using CSS

code weight: 66.39 KB

text per all code ratio: 14 %

title: Zëri • INFO

description:

keywords:

encoding: ISO-8859-1

language: English

Website code analysis

one word phrases repeated minimum three times

two word phrases repeated minimum three times

three word phrases repeated minimum three times

B tags

20°

65 vota

23 vota

22 vota

19 vota

18 vota

16 vota

13 vota

12 vota

11 vota

10 vota

9 vota

Adrian Çollaku

Jakup Krasniqi

Behxhet Haliti

U tags

I tags

images

file namealternative text
Fair, Click for detailed weather for KVXX0003

headers

H1

H2

Pacolli akuzon MPJ-në për fshehjen e njohjeve

Shtyhet konfirmimi i aktakuzës për Haxhën

Liberalizimi i vizave, në dy-tre vitet e ardhme?

Në tetor lëshohet pak autostradë

Gazetë që lexohet dhe me të cilën fitohet

E palumtur në martesë, mendon që ka gabuar

“Ligjëruese” në Oxford

S’bën hiç pa celular?!

H3

Pacolli akuzon MPJ-në për fshehjen e njohjeve

Shtyhet konfirmimi i aktakuzës për Haxhën

Liberalizimi i vizave, në dy-tre vitet e ardhme?

Në tetor lëshohet pak autostradë

Gazetë që lexohet dhe me të cilën fitohet

E palumtur në martesë, mendon që ka gabuar

“Ligjëruese” në Oxford

S’bën hiç pa celular?!

H4

Mbyllen edhe dy qendra patentë shoferësh

Hoxhaj: Më shpëtoi Arsim Abazi

Si të ruhet shëndeti i fëmijëve?

Hysen Sherifi dhe dy të tjerë u dënuan për terror

Përsëri ua “ndal” frymën meshkujve

Ia keqpërdorin emrin, kërkon para

H5

H6

internal links

addressanchor text
img
Ditari
Ekonomi
Opinione
Kultura
Sport
ZIP
Yjet
Auto&Tech
Kryeqyteti
Kidz
Kronika
Loja
Zëri Mobile
RSS
img
Edhe dy vjet në geto
KOMENTE (7)
m
img
Dëshmitarit X me letrën “amanet” akuzon EULEX-in
img
Hysen Sherifi dhe dy të tjerë u dënuan për terror
img
Në tetor lëshohet pak autostradë
img
Shtyhet konfirmimi i aktakuzës për Haxhën
img
Pacolli akuzon MPJ-në për fshehjen e njohjeve
img
Thaçi injoron Limajn
img
img
Mbyllen edhe dy qendra patentë shoferësh
KOMENTE (3)
m
Dino që Molisi Ekonominë
Ministrat kontradiktorë
Shifra për qejf të Qeverisë
img
img
img
Hoxhaj: Më shpëtoi Arsim Abazi
KOMENTE (0)
m
img
img
img
img
img
Politikë
img
Pacolli akuzon MPJ-në për fshehjen e njohjeve
KOMENTE (3)
Shoqëri
img
Shtyhet konfirmimi i aktakuzës për Haxhën
KOMENTE (0)
Politikë
img
Liberalizimi i vizave, në dy-tre vitet e ardhme?
KOMENTE (18)
Ekonomi Vendore
img
Në tetor lëshohet pak autostradë
KOMENTE (1)
img
img
Si të ruhet shëndeti i fëmijëve?
KOMENTE (0)
m
img
img
img
img
img
img
img
Hysen Sherifi dhe dy të tjerë u dënuan për terror
KOMENTE (5)
m
img
img
img
img
img
img
Përsëri ua “ndal” frymën meshkujve
Ia keqpërdorin emrin, kërkon para
Lajme
img
Gazetë që lexohet dhe me të cilën fitohet
KOMENTE (0)
Yjet
img
E palumtur në martesë, mendon që ka gabuar
KOMENTE (0)
Yjet
img
“Ligjëruese” në Oxford
KOMENTE (0)
Jeta
img
S’bën hiç pa celular?!
KOMENTE (0)
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
Lajmet e ditës
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
opinione
img
img
img
img
img
img
Edhe dy vjet në geto
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

external links